Custom Pages

Villalanka kranssi.

tiistai 17. tammikuuta 2017


Ennen joulua ei ollut aikaa toteuttaa suunnittelemaani kranssia asunnon oveen. Mutta nyt tammikuussa aikaa on ollut enemmän ja olen ollut kotona joulukuuta huomattavasti enemmän. Siivotessani kotiani ja tehdessäni inventaariota langoista päätin vihdoin toteuttaa myös kranssi-idean ja tämän myötä saada langat paremmin mahtumaan lipaston laatikkoon. 

Langan kokonaiskulutus läheni varmastikin 500grammaa. Muuten pyörittelin langasta vain palloja, mutta n. 50gramman verran tein neulesammolla neljällä silmukalla nyöriä. jonka sitten kuumaliimalla kiinnittelin styroxkranssin pintaan. 

Melko painavahan kranssi on, ensin suunnittelin kiinnittäväni kranssin oveen tarrakoukulla, mutta epäilen ettei se olisi pysynyt kuitenkaan niin paikallaan. Lumihiutaleet olen tehnyt jo viime vuonna, kovettanut ne sokeri-vesiseoksella, nyt ne pääsivät vihdoin käyttöön. 

Pieniä asioita tällä kertaa, parit kirjoneulesukat ovat jo puikoilla. Silmukoinnin harjoittelemista varten langat ovat jo hankittuna, joten tekstejä on tulossa taas kun pääsen koneen ääreen - sitä ennen pitäisi valokuvata. Haluaisin kovasti ottaa lumisia kuvia villavaatteista, mutta tämä etelän talvi; lunta on niin vähän ettei ko. homma innosta. 

Janette

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti