Custom Pages

Vuosi 2016 ja vuoden 2017 suunnitelmat.

lauantai 31. joulukuuta 2016


Vuosi 2016

Istuin tänään pohtimaan mitä sain aikaan vuoden 2016 aikana. Tuntuu että olen ollut saamaton; paljon enempäänkin olisin pystynyt, mutta langat eivät ole kutsuneet aiempien vuosien tapaan. Toisaalta tänään on ollut mukava selata blogin sisältöä ja huomata, että pitkästä kesätauosta huolimatta blogiin on tullut varsin mukava määrä tekstiä ja erilaisia käsitöitä. 

Käsitöissä on myös kehitytty; kirjoneuleen pinta alkaa useimmiten olemaan jo hyvää. Ei enää niin paljoa kooltaan vaihtelevia silmukoita. Pintaneuleet ovat edelleen mieleeni, ne ovat niin helppoja työstettäviä ja mukana kuljetettavia. 

Vuoteen 2015 verrattuna, tänä vuonna on tullut tehtyä huomattavasti vähemmän asioita omaan kotiin. Sisustamiseen on muutamia ajatuksia ollut, mutta en ole vain saanut aikaiseksi. Vuosi 2017 

Mitä sitten tavoitteeksi vuodelle 2017? 
Kirjoneuleen harjoitteleminen jatkuu edelleen, toivon olevani aktiivisempi kuin vuonna 2016 tällä osa-alueella. Lisäksi otan tavoitteeksi vähitellen harjoitella myös onteloneuletta. 

Nyt on tullut opittua villasukkien teko kohtuullisesti, samoin lapasia on tullut tänä vuonna harjoiteltua kiitettävästi, kaikki eivät ole tosin vielä päässeet esittelyyn blogiin, mutta odottavat vuoroaan. Tulevana vuonna otan haasteeksi tehdä paidan tms. isomman työn. Lisäksi olisi mukava tehdä taas jotain myös omaan kotiin. Ja tietenkin vuosi ainakin alkaa lankojen ostokiellolla, eli tarkoitus on saada oma lankavarasto kevenemään alkuvuoden aikana, nyt vielä joulun ja uudenvuoden välipäivinä on ollut lupa tehdä lanka ja tarvike ostoksia.

Nyt jo suunnitteilla minulla on oma villasukka-malli 100 vuotiaan itsenäisyyden kunniaksi, niistä asioista jotka minulle kuvaavat Suomea. Kahdet sukat ovat jo suunnitteilla, molempien neulominen olisi tarkoitus aloittaa alkuvuodesta ja saada blogiin niistä mieluisammat mahdollisimman pian.

Näillä fiiliksillä vuoteen 2017. 
Janette

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti